zondag 25 november 2012

Torenvalk

Soms heb je van die dagen dat alles meezit...de torenvalkjes blijven maar mooi op een paal voor je lens komen....dit was zo`n dag:) En nee heb niet alleen mazzel,had ook een dag dat de foto`s niet mooi waren en ik ook nog 1200 euro schade reed met mijn auto omdat de gemeente het nodig vond hele hoge biggeruggetjes neer te leggen...
Torenvalk:
Torenvalk met prooi:
Even poetsen:

donderdag 15 november 2012

Vogelhut

Gisteren bij een nieuwe fotohut geweest, de hut van Menno Schaefer (Menno op Facebook) Leuke hut,waar lekker veel licht is,dus geen hoge iso-waarden,en nog goedkoop ook. Dit keer niet heel veel bijzondere soorten gezien,maar wel leuke foto`s kunnen maken. De grote Bonte spechten vliegen af en aan,uiteraard de Koolmees en pimpelmees, Roodborstje en gezien, maar niet kunnen fotograferen deze keer: Putter en Vlaamse gaai.
Grote Bonte Specht:
Koolmees
Pimpelmees:

Pestvogels(2)

Zo mooi die Pestvogels,dus vorige week ook even naar Alkmaar geweest waar ze gespot waren. Zulke andere foto`s geworden...ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Ik had hier gelukkig wat beter licht,niet top,maar beter. Aparte achtergronden he, dat is een grijs/blauw pand met gele letters..

zaterdag 10 november 2012

Pestvogels

Het land wordt overspoeld door Pestvogels dit jaar. Leuk deze jongens weer te zien. Wel erg slecht licht gehad waardoor er niet zo veel foto`s gelukt zijn, maar hier ben ik wel tevreden mee. Binnenkort maar weer terug met beter licht. Het blijven toch prachtige vogels.

dinsdag 6 november 2012

Kasteel Staverden,Ermelo

Vorig weekend een bezoekje gebracht aan 4 kastelen,o.a Kasteel Staverden in Ermelo. Je kunt er leuk spelen met het water dat er stroomt.Grijsfilter erop,lange sluitertijd, leuk!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...